Als Schoonmaakmedewerker bij Albert Heijn Oostakker, zorg je voor een blinkende winkel waar hygiëne vooropstaat. Voor de vacature schoonmaakmedewerker sta je in voor het onderhoud van de winkel en de verschillende afdelingen.
Het weghalen van alledaags afval en het naar buiten brengen van vuilnisbakken en containers.
Het reinigen van allerhande oppervlakken, inclusief ramen, muren, spiegels en winkelrekken.
Het uitvoeren van basisonderhoud aan apparatuur en uitrustingen.
Het klaarzetten van reinigingsmateriaal en het veiligstellen van gladde oppervlaktes.
Het gebruik van automatische schoonmaakapparatuur voor grondige reiniging.
Het onderhouden van toiletten en kantine, inclusief het bijvullen van handdoek- en zeepdispensers.
Het monitoren van koeltemperaturen.
Het wassen van uniformen en klaarleggen voor nieuwe medewerkers hiervan
Bedrijfsinformatie
Onze klant is gelegen te Oostakker en plaatst zich in de markt als gespecialiseerde buurtwinkel met een sterke versafdeling. Zij maken van 'inkopen doen' een leuke ervaring waar de klant zich steeds koning voelt. Door hun eigen manier van werken weet je als medewerker perfect wat je taken zijn en kan je binnen een gestructureerde omgeving aan de slag.
Jouw profiel
Voor de vacature van schoonmaakmedewerker heb je idealiter onderstaand profiel :
Je hebt een verantwoordelijke instelling.
Orde en netheid staan bij jou hoog in het vaandel.
Je werkt efficiënt en hebt oog voor detail.
Je bent in staat om checklists te volgen en collega´s te wijzen op onregelmatigheden.
Je kunt prioriteiten stellen in je werk.
Flexibiliteit is key: een vroege start schrikt je niet af en je kunt ook in het weekend werken.
Verse producten (volledig, in sneden, ...) verpakken voor de zelfbedieningsafdeling of voor bestellingen (kleine gebakjes, buffet, ...)
Voedingsmiddelen verkopen: Bier en frisdranken
Sandwiches en salades bereiden (samenstellen, verpakken, ...)
Voedingsmiddelen verkopen: Diepvriesproducten
Goederen en producten ontvangen
De levering controleren
De voorraad opvolgen, tekorten vaststellen
Bestellingen plaatsen
De staat en bewaring van bederfbare producten controleren
Producten die niet meer verkocht kunnen worden uit de rekken halen
De klant verwelkomen
De wensen vaststellen en adviseren over de producten en diensten
Verse producten snijden (vleeswaren, kaas, ...) en producten in rekken plaatsen, gerechten presenteren, ...
Een organisatie boekhoudkundig en administratief beheren
Producten inventariseren
De kassa bij het begin van de werkdag controleren
De kassa-inhoud bij sluiting tellen
Voedingsmiddelen verkopen: Viswinkel
Bestellingen leveren bij klanten
Voedingsmiddelen verkopen: Banketbakkerij
Een marktkraam opzetten en de koopwaar in- en uitpakken
Beheren en opvolgen van online-aankopen en -bestellingen